''Pencarian Top 5 Blogger 2016''


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah...iman nak join Contest ... 


Assalamualaikum

*tekan banner untuk join

Tag rakan : Aimi Syahirah , Sabrina , Mubarak
Nama panggilan dalam blog : IMAN
Tempoh pengalaman berblogging : 5 Tahun

blog iman ni biasa-biasa saja, iman berblog asalnya nak berkongsi ilmu... iman suka menulis sesuatu untuk sampaikan kepada sahabat-sahabat... sebab tu iman letak nama blog ni Beautiful Of Iman..bukan sebab iman cantik ,(perasan kejap)..,Iman tu adalah keimanan...dalam islam... nama sebenar iman LIYANA SYAFIQAH... nama  iman tu nama pena iman..so.. iman join GA, Segmen sebab iman nak ramai kawan dalam blog ni..bila ramai kawan senang kita nak kongsi ILMU ^_^...(tak gitu..)..ok...salam blogger

~Beautiful Of Iman~

"NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah ..hari ni iman blogwalking tiba-tiba terjumpa GA ni.. simple dan mudah sahaja nak join..jom



syarat-syaratnya:

1. Follow blog DYLLAREZAN ini. 
2. Buat satu entry bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN"
3. Copy paste gambar di atas dan link kan ke entry Dylla ni. 
4. Komen dan sertakan URL anda di ruangan komen entry di blog dyllarezan. Nanti dyllarezan akan update dari semasa ke semasa senarai blog yang sertai segmen giveaway ini.

ok ..done! jom kita join ramai-ramai ..harap iman bertuah ^_^ Amin~

"Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah, ok ini segmen pertama iman join untuk hari ini.. semalam tak sempat nak update blog..
jadi hri ni iman nak blogwalking, dan join segmen ..insya Allah



iman tag:


~Beautiful Of Iman~

Cinta itu indah, cinta itu fitrah, tapi....


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah hari ni iman, atau lebih dikenali dengan liyana.. rasa bersyuku kerana berkesempatan untuk membuat satu entry tentang tajuk ini " CINTA ITU INDAH, CINTA ITU FITRAH..TAPI.."

pertamanya iman sebenarnya sedang melawan perasaan jahat iman.. ye la kadang-kadang kita selalu sangat memikirkan soal jodoh sampai kita lupakan soal ajal.. itu cara syaitan pelan-pelan tarik kita ikut dia...Astaghfirullah..

ok .... berbicara tentang cinta.. fuh!! seronok sangat..
apabila disayangi
apabila diberi perhatian



tapi....

kita kena ingat.. iman pegang prinsip ini dari dulu sampai sekarang
"kita kena jadi yang mahal untuk dapatkan yang mahal"

kenapa iman cakap macam tu? apa sebenarnya maksud jadi yang MAHAL??
maksudnya kalau kita nak lelaki yang soleh , lelaki yang setia.. kita kena jadi macam mana yang kita nak dulu..



fenomena sekarang ada segelintir di antara kita nak bila ditanya apakah ciri-ciri lelaki yang nak dibuat suami??

dia akan jawab ...1) kuat agama ..2) setia ..3)wajah yang menenangkan dan lain-lain..

tapi...
 kita macam mana ?? apa kedudukan kita? nak suami yang soleh..tapi kita?? tudung entah ke mana... aurat tak dijaga.. pergaulan antara lelaki perempuan??

tanya diri kita ..tanya iman kita..

ok... cool down back...............

sekarang kita dah nampak apa kesalahan kita..iman cakap semua ni berdasarkan apa yang iman rasa,, apa pengalaman yang mengajar iman...

apa yang kita kena buat sekarang??
1) kejar ilmu Allah,
2)kejar cinta Allah(solat, puasa)
3)cuba jadi anak yang solehah kepada ibu ayah
4)cuba jadi wanita solehah yang tinggi maruahnya..
5)kurangkan sembang, chatting, whatsapp dengan bukan mahram ..yang tak perlu(nak tanya makan ke belum? buat apa?? tak payah..tak payah)
-semua benda ni sebenarnya membawa kita kearah MENDEKATI ZINA.. Allah dah berfirman "janganlah kamu mendekati zina" jadi Allah tak kata jangan kamu BERZINA tapi Allah kata jangan kamu MENDEKATI ZINA!!(cuba kita fahamkan betul-betul)
6)setiap benda yang kita nak buat fikir Allah suka atau Allah murka??

sebenarnya hidup sebagai seorang islam ni mudah ja .. kalau kita buat ikhlas kerana Allah apa kerja sekali pun..

nak cinta HALAL?? kawin dulu.. lepastu segala yang HARAM ,sudah HALAL ^_^

semua teguran dan pesanan buat iman juga.. semoga mendapat keberkatan dari-Nya..Amin

~Beautiful Of Iman~

"Year End + New Year Giveaway? By Aynal M"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah semalam iman sibuk sikit jad tak sempat na update entry..
tapi alhamdulillah hari ini iman free, so iman nak join GA yang mudah ni..jom:


tag:

jom , kita sertai ramai-ramai..
kalau ada rezeki Alhamdulillah

~Beautiful Of Iman~

"SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016".

Assalamualaikum,
Alhamdulillah sekarang ni dah nak malam, Salam Maghrib! iman nak join 1 lagi segmen yang mudah.. insya Allah kita boleh sama-sama tambahkan kenalan blogger!


ok jom kita join sama-sama..
~Beautiful Of Iman~

"Dayana's Blog List Jan-Mar 2016"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. iman nak join satu lagi segmen yang simple.. jom kita join ramai-ramai..
iman suka masuk blog penganjur segmen ni.. tema floral yang sangat tenang, cantik tetapi simple..
tambah-tambah pink blog Dayana ni..ok banner untuk segmen ni:


syarat-syaratnya:

The simple steps are: 
1. Follow this blog and follow my instagram
2. Create a blog post with the title "Dayana's Blog List Jan-Mar 2016" with the banner above that links to this post.
3. Post the link of the blog post in the comment below. 
If there are more than 20 entries, 20 bloggers will be chosen via random.org.
Thank you lovelies!

ok..itu sahaja.. jom sama-sama kita join!
Salam Blogger
~Beautiful Of Iman~

"Segmen Jom FOLLOW & Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH"


Assalamuaaikum w.b.t
Alhamdulillah, hari ini iman nak join satu segmen dari blogger Ct Roxalynna


nak join ini syarat-syaratnya:


  1. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Jom FOLLOW & Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH". Letakkan banner kat atas tu & backlink ke post segmen ini.
  2. Jangan lupa tinggalkan link kat entri ni (komen anda akan dipaparkan). Letakkan sekali link blog anda di 'Exchange Link' di drop down-menu atau klik SINI.
  3. Klik iklan Nuffnang di mana-mana banner blog ini. (Siapa yang drop link anda di komen ini, Ct akan visit semula, dan klik mana2 iklan Nuffnang/8share di blog anda.^^)
  4. Follow blog : Dunia Ct Roxalynna | Ct Roxalynna NH
  5. Like page FB : Ct Roxalynna NH | Gemini Shoppez 23

  6. Follow Google+ : Ct Roxalynna NH

  7. Follow Twitter / Instagram (jika ada) :

    Twitter : 
    @ct_roxalynna
    Instagram : 
    Follow @ctroxalynna.nh | Follow @gemini_shoppez23 

Itu sahaja...^^

tarikh tutup 15/1/2015
jom sertai ramai-ramai..

~Beautiful Of Iman~

Sanah Helwah Ya Rasulullah


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah ..mesti orang pelikkan maulidul Rasul bukan semalam ka? apasal iman post entry hari ini?
semalam iman tak berkesempatan nak update tentang kekasih iman sorang ni..Ya Rasulullah..Nabi Muhammad S.A.W.. semalam hari lahir baginda...

tak kisah bila kita sambut sepatutnya hari-hari kita sambut ..




selawat tu senang je.. sambil tengok TV selawat sikit... sambil main telefon bimbit selawat sikit.. sambil tolong mak kat dapur selawat sikit.. sebelum tidur selawat sikit... 

haah! kan mudah cuma sebut paling kurang..>> ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAIDINA MUHAMMAD

 kita selawat bukan untuk Rasulullah semata-mata ..sebenarnya, kita selawat kepada Rasulullah, Allah akan selawat kembali kepada kita 10 kali(maksudnya Allah bagi Rahmat 10 kali ganda)..masya Allah..nak dapat syafaat Rasulullah?jom selawat..ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAIDINA MUHAMMAD

banyakkan Selawat, & Ikut ajaran & lakukan Sunnah Rasulullah

orang yang menghidupkan sunnah Rasulullah di akhir zaman ni Besar GANJARANNYA... 

nak tau banyak lagi fadhilat selawat korang boleh baca sini >> SINI<<

ALLAHUMMA SOLLI A'LA SAIDINA MUHAMMAD

~Beautiful Of Iman~

"Giveaway Hujung Tahun 2015"

Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah ,iman dah 3 hari tak update blog.. sebab iman pi jalan2 dengan family kat TERENGGANU...
Alhamdulillah terengganu best sangat tenang ... iman jalan2 kat terengganu signboard kedai2 kat sana mesti ada TULISAN JAWI.. kalau tengok kelantan lagilah setiap sign board mesti tulis tulisan jawi.;. tak kira kedai cina ka india ka mahupun melayu...semua memartabatkan tulisan jawi.. kita kan negara islam!

ok jom .. iman nak join GA .. seronok sebenarnya join GA.. kita dapat kenal banyak blogger!


ini syarat-syaratnya:

 Buat entri  bertajuk "Giveaway Hujung Tahun 2015"
 Lekat banner tu sekali and backlinki ke entri ini
 Follow Blog *Wajib*
    
 Like Page *kalau nak*
  
 Sumbang klik iklan-iklan kat bawah ni :

 Done? Letak link entri kat komen.di entry >>penganjur<<


ok jom.. iman dah ikut semua syarat-syaratnya.. harap ada rezeki..insya Allah..

~Beautiful Of Iman~

Header for Pemenang saguhati GA by Beautiful Of Iman


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah , iman rasa lega sangat dapat buat entry untuk yang ni..iman minta maaf sangat-sangat kepada semua pemenang saguhati atas kelewatan iman bagi header ni.. apa pun iman harap korang suka dengan header yang iman buat tak seberapa ni..

SEMUA HEADER INI TRANSPARENT!!

1) blogger LITTLESNORLAX


2) blogger FIAZDIARY



3) blogger BLUECHORALPEARL



4) blogger AISYA SAKURA



5) blogger IZYANYANCINNAMON




6) blogger ITSMELYYA



7) blogger SECOND BLOG IMPIANA CIK YAANIE



8) blogger RIANALITTLECUTIES




Alhamdulillah ..selesai update semua sekali pemenang hadiah saguhati GA By Beautiful Of Iman...
harap kepada semua blogger yang dapat hadiah berpuas hati..iman dah cuba buat yang terbaik..maaf atas segala kekurangan..^-^

~Beautiful Of Iman~

"Segmen Bloglist Encik Kidal 2.0"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. ok iman nak join segmen yang mudah ni dri encik kidal


ok syaratnya korang kena jawab soalan ni..


     1- Kenapa dan sejak bila korang jadi blogger?
     2- Macam mana korang boleh dapat banyak idea untuk di update?
     3- Berapa lama masa yang korang ambik nak tulis satu entry?

jawapan:
1. iman berblog sebab iman suka tengok blog-blog sahabat2 yang lain.. cuci mata dan tambah ilmu..iman start berblog masa iman tingkatan 1 tahun 2011.. lama dah ^-^2.iman ada idea untuk update first sebab iman suka join GA dan segmen jadi itulah yg iman update..tapi kalau iman rajin lagi nak menaip iman akan kongsikan sedikit ilmu buat sahabat2 blogger..3.kejap je nak update satu entry untuk join GA atau segmen,,kadang2 GA lambat sikit je.. kalau iman nak update tentang ilmu selalu ambil masa 10 ke 20 minit paling singkat paling lama maybe sejam.. nak edit itulah inilah..^-^

ok ...setakat ini sahaja..harap jawapan iman memuaskan..

tag:   SYAKIRAH

~Beautiful Of Iman~

segmen blogwalking by jejari runcing


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah setelah beberapa hari iman tak join any segmen or any GA..hari ni iman rindu nak blogwalking semua sahabat2 blogger..jadi iman nak join satu segmen yang sangat simple by elia..

ok jom








nak join klik sini-->  ELIA

Mohon Maaf kepada pemenang saguhati GA by Beautiful Of Iman..



Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah hari ini iman masih diberi ruang untuk menaip sedikit coretan

sebenarnya iman nak mohon maaf kpd semua pemenang saguhati GA yg iman buat tempoh hari pemenangnya saguhati adalah :




iman tak sempat nak edit.iman di uji dengan kesihatan badan yang kurang memuaskan..iman agak tak sihat beberapa hari kebelakangan ni..iman mohon maaf sangat..iman akan usahakan yang terbaik.. sekarang iman dalam proses mengedit..insya Allah petang atau malam ni iman bagi ye simple header tu... paling lewat iman bagi esok insya Allah,

doakan iman cepat sembuh..

" First Mini Giveaway by Tashira "



Assalamualaikum...w.b.t
Alhamdulillah setelah beberapa hari iman tak update blog iman.. terima kasih kepada semua peserta GA iman haritu... ok.. hari ini iman nak join GA sahabat blogger kita..jom



klik banner untuk join!

iman pernah menang join GA sebelum2 ni.. Alhamdulillah rezeki,tapi iman tak kisah menang kalah tu kan adat pertandingan ^-^.. kalau menang tu satu bonus! so.. iman nak tambahkan kenalan blogger!! itu yang utama untuk memudahkan iman berkongsi sedikit ilmu..insya Allah..

~Beautiful Of Iman~



PEMENANG Giveaway By Beautiful Of Iman..


Assalamualaikum, w.b.t
Alhamdulillah setelah 5 hari Iman lancarkan GA ni, sambutan amat menggalakkan .. terima kasih kepada semua sekali yang menyertai GA kali ni.. insya Allah ke depan Iman akan anjurkan lgi GA untuk menambahkan kenalan Blogger..

setelah berhari-hari iman blogwalking.. Alhamdulillah..


 Blog Iman ditubuhkan untuk menyampaikan Dakwah melalui Pena..^-^ 
dan sambil2 itu kita berukhuwah..^-^ ALhamdulillah..ok jom ..



tempat pertama dan kedua akan memenangi tudung bawal crepe by beautiful of iman:

1. Blogger AQULALANGIT
http://aqulalangit.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

2. Blogger ASH-TSUKIDATE
http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html



beberapa pemenang saguhati ..akan memenangi Simple Header By Beautiful Of Iman..

Pemenang saguhati:
1. http://rianalittlecuties.blogspot.my/
2. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
3. http://fiazdiary.blogspot.my/
4. http://littlesnorlax.blogspot.my/
5. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/
6. http://bluechoralpearl.blogspot.my/
7. http://aisyasakura.blogspot.my/
8. http://itsmelyya.blogspot.my/


tahniah kepada semua sekali, dan semua yang join..
iman hargai sangat.. semoga berjaya dalam kehidupan ^-^

kepada pemenang tinggalkan jejak di chatbox.. dan kita pm.. 



Senarai Peserta GA by Beautiful Of Iman


Terima kasih semua yang join.. iman doakan korang berjaya dunia akhirat.. Amin~

1. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html 

2. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

3. http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

4. http://blognabihah.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

5. http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

6. http://bondazahraareesa.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

7. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

8. http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

9. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

10. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

11. http://www.pokcikblogger.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

12. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

13. http://anabiha.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

14. http://fiazdiary.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

15. http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

16. http://thepheaa19.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

17. http://aqulalangit.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

18. http://aisyasakura.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

19. http://lisa-hlovate.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

20. http://nssoul.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

21. http://adna2029.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

22. http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

23. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

24. http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

25. http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

26. http://vithebat.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

27. http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

28. http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

29. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

30. http://farahanasharif.blogspot.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

31. http://emalinmohd.blogspot.my/2015/12/give-away-akhir-tahun-by-beautiful-of-Iman.html

32. http://blogfiefi.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

33. http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

34. http://www.azhafizah.com/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

35. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html?m=1

36. http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

37. http://itsmelyya.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html



Terima kasih semua..salam ukhuwah ^-^

~Beautiful Of Iman~











PENGUMUMAN PEMENANG GA By beautiful Of Iman

Assalamualaikum..
Alhamdulillah bagi GA by Beautiful Of Iman kali ini berlangsung selama 5 hari.. 8  disember hingga 12 disember 2015

 PENGUMUMAN AKAN DIBUAT PADA JAM 1 PETANG...HARI INI

sekarang iman nak blogwalking balik dan nak tentukan pemenang... hanya 2 org pemenang akan di pilih
dan Beberapa Pemenang akan memenangi Simple Header By Beautiful Of Iman...


Giveaway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah kali ini saya berpeluang untuk menganjurkan satu GA yang simple sahaja..
bagi yang berminat untuk join lihat syarat-syarat dibawah :



1)Buat satu entry bertajuk "Giveaway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman "
2) Letak banner di bawah ni di blog korang 


3) korang wajib follow blog saya >>Beautiful Of Iman<<
4) korang sunat like fanpage Beautiful Of Iman di sidebar Blog Beautiful Of Iman
5)yang terakhir linkkan entry korang di ruangan komen.

syarat pemilihan:
1) entry paling kreatif!
2) jika perlu letakkan banner GA di sidebar (markah bonus)

hadiah yang ditawarkan
>> Bawal Crepe Bidang 60 (2 pemenang)

 Giveaway bermula 8 Disember 2015 hingga 12 Disember 2015 jam 12 malam

jom!! sertai ramai-ramai... 
~Beautiful Of Iman~



Usah mendamba cinta yang sementara ! by Beautiful Of Iman


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulliahi robbi a'lamin,wassolaati wassalamu a'la asyrofil anbiya iwalmursaliin, wa a'la aalihi wasohbihi ajma i'n..

bersyukur kehadrat Allah yang maha ESA, yang maha Pencipta , Yang maha Kuasa...



kita hidup selalu dambakan cinta yang sementara...
cinta yang akan sirna..
cinta yang mungkin hanya bayangan kaca...

tapi kita lupa cinta Ilahi yang utuh se utuh jiwa,
yang kekal takkan sirna..
kenapa??kenapa??

sebenarnya cinta manusia akan mengiringi kita jika hidup kita, kita penuhi dengan cinta yang ESA...
percayalah , tak perlu kita kejar cinta manusia, kelak mungkin Allah murka..

renunglah diri, muhasabahlah diri.. selagi nyawa mengalir di tubuh kita, selagi itu Allah sentiasa ada bersama...
PEGANG PADA JANJI ALLAH!! Allah akan kabulkan hamba-Nya yang berdoa..LA TAhzan...Innallaha ma a'na..TAkbir!Allahu akbar..

~Beautiful Of Iman~

Phewit ! Nak join Bloglist arepnakbebel.com (2016) - Seaoson 3


Assalamualaikum, wb.t
Alhamdulillah hari ini iman nak join Bloglist yang dianjurkan oleh arepnakbebel.com
setelah setahun iman menyepi sebab tahun ni iman ambik SPM.. baru selesai 30 November haritu.. 
jadi iman banyak ter miss dengan semua aktiviti blogger, jadi kali ni iman nak join bloglist ni untuk tambahkan lagi rakan-rakan blogger..^-^

ni banner untuk segmen ini:

jom sama-sama kita tambah kenalan..
Rasulullah ada bersabda "tidak sempurna iman kamu selagi mana kamu tidak mengasihi saudaramu seperti kamu mengasihi dirimu sendiri"

so, let`s build ukhuwah together
~beautiful of iman~

" Amy Hilmirda Giveaway 2015"


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah setelah berhari-hari iman blog walking sana, blogwalking sini, fuh! seronok sebenarnya tengok blog korang , cantik, kemas memberi iman sedikit inspirasi..^-^

baiklah hari ni iman nak join satu GA dari Amy Hilmirda


hadiah yang ditawarkan banyak!jadi insya Allah kalau ada rezeki ,ALhamdulillah, kalau x da rezeki tak pa yg penting kita dapat rakan blogger baru ^-^
hadiahnya sangat menarik iman berkenan sangat hadiah yang ni:

terima kasih kepada blogger AMY HILMIRDA kerana anjurkan GA yang best sangat..
~Beautiful Of Iman~


PERHATIAN!! GA by Beautiful Of Iman akan disingkatkan masa!


Assalamualaikum.. w.b.t
Alhamdulillah setelah beberapa hari iman meninjau di semua peserta GA by beautiful of iman.. iman fikir-fikir nak singkatkan masa.. sepatutnya tarikh GA seperti dibawah:

 Giveaway bermula 8 Disember 2015 hingga 15 Disember 2015 jam 12 malam



tapi iman nak singkatkan menjadi: Giveaway bermula 8 Disember 2015 hingga 12 Disember 2015 jam 12 malam

jadi bagi blogger yang belum join, masih ada masa hari ini dan esok untuk join GA yang Ni.. klik >>GIVEAWAY<< 

Tudung labuh Bulat bidang 60' by Beautiful Of Iman


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah harini saya berkesempatan untuk perkenalkan satu lagi produk yang beautiful of iman jual!
ok jom.. bagi yang berminat boleh pm..



jenis kain, macam kain tudung labuh biasa.. harga RM 32

juga terdapat tudung labuh bulat dalam satin..harga RM38




jika berminat untuk buat jahitan ditengah tudung labuh seperti dalam gambar tambahan RM 5 ringgit..


harga tidak termasuk postage..
bagi yang berminat boleh pm saya di
liyana.zul98@gmail.com

sama-sama kita usaha untuk mencapai redha Allah S.W.T..AMin~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

. Template by Liyana Syafiqah Beautiful Of Iman and Malaysia